LET OP! Deze actie is inmiddels verlopen!

Wil jij ook de ideale praktijk voor jou en je cliënten?
Vul hier dan gauw de enquête in! Het kost je ongeveer 5 minuten.

Als je deze vragen beantwoordt, bied ik je sowieso een gratis “ideale praktijkinrichting inspiratiesessie” aan. In deze telefonische inspiratie-sessie van een half uur leer je 3 manieren om je ideale praktijkinrichting te creëren.

Daarnaast verloot ik onder alle inzenders van de enquête 1 gratis “interieuradvies voor je praktijk”. Tijdens dit interieuradvies bij jou in de praktijk creëren we de ideale praktijkinrichting voor jou en je cliënten! Meer informatie over het interieuradvies vind je hier.

Let op! Alleen vandaag, vrijdag 20 december 2013, heb je nog de mogelijkheid om de enquête in te vullen en kans te maken op het gratis interieuradvies voor je praktijk!

Bel of mail me als je vragen of opmerkingen hebt. Hier nogmaals de link van de enquête.


Maandag 23 december zal ik de winnaar
 kiezen.
Ben jij de gelukkige, dan ontvang je maandagmiddag een email met een mooi kerstcadeau. Ik ga jou namelijk helpen om de ideale praktijk te creëren voor jou en je cliënten zodat je in 2014 iedere dag met plezier en energie aan het werk gaat in je praktijk.

Een praktijk met een optimale ruimtebeleving, een unieke sfeer en professionele uitstraling. Zodat je bijdraagt aan het welzijn van je cliënten, de kwaliteit en deskundigheidvan jou als coach/therapeut/arts overeenkomt met de uitstraling van je praktijk, jij jeonderscheidt in de markt en gemakkelijk nieuwe cliënten aantrekt!

Heb je de enquête ingevuld, maar helaas niet gewonnen? Ik neem begin 2014 contact met je op voor het inplannen van een gratis telefonische ‘ideale praktijkinrichting inspiratiesessie’ zodat ook jij in 2014 de mogelijkheid hebt om je ideale praktijk te creëren!

Kerstwens Lotsofcolor

Voor nu wens ik je fijne feestdagen en een inspirerend, gelukkig en succesvol 2014!!
Dat al je wensen mogen uitkomen voor je praktijk!


Kleurrijke groet,

Lotte Veldt

P.S. Zoek je nog een mooi kerstcadeau? Hieronder vind je 6 natuurfoto’s met een aantrekkelijke korting. Mooi voor in je praktijk of bij je thuis.

Natuurfoto’s met korting

Er moet een simpele trigger zijn in het menselijk brein. Een paar minuten kijken naar natuurafbeeldingen is al voldoende om vermoeidheid, stress, angst en pijn te verminderen. Lees hier wat iedere coach, therapeut en arts zou moeten weten over de stress herstellende werking van de natuur. 

Wil jij hier ook van profiteren?

Ik heb deze maand 6 natuurfoto’s voor je geselecteerd met 20% – 25% korting. Onderstaande foto’s zijn alleen vandaag, vrijdag 20 december, nog met korting te bestellen in de webshop van Lotsofcolor.

Lotsofcolor Natuurfotografie

De foto’s zijn los van elkaar te bestellen, maar vormen ook een mooi sfeerbeeld samen. Laat je inspireren en kies zelf het formaat en materiaal!

Klik hier om de natuurfoto’s met korting te bestellen.

Zoek je nog een mooi kerstcadeau voor jezelf of iemand anders? Maak dan vandaag nog gebruik van de aantrekkelijke korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *