Verrassingsworkshop op het 3e event voor vrouwelijke artsen.

Event voor vrouwelijke artsen

Marga Gooren van Aqua & Lime Health Coaching heeft mij gevraagd om een verrassingsworkshop te verzorgen op haar 2-daagse event ‘Hét Recept voor Minder Stress en Meer Energie’ op vrijdag 20 maart 2015 speciaal voor vrouwelijke artsen.

Omdat het een verrassingsworkshop betreft kan ik hier natuurlijk niet te veel over verklappen 😉 Het heeft in elk geval te maken met hoe je met je praktijkinrichting invloed kunt uitoefenen op je stressniveau en je energielevel. Meer informatie over het 2-daagse event vind je hier. Deze editie is al volgeboekt, maar het volgende event vind plaats op 9 en 10 oktober. Je kunt hiervoor alvast een plaats reserveren via de website.

Hoe start ik een praktijk en hoe richt ik mijn praktijk in?

Aankondiging presentatie - online
Op zaterdag 21 maart 2015 verzorg ik een workshop/presentatie op de landelijke NGS kennisdag voor de sport- en wellnessmassage branche.

Samen met Marja van der Ende geef ik deze dag twee maal een presentatie/workshop. Marja zal het gedeelte over ‘Hoe start ik een eigen praktijk?’ voor haar rekening nemen en behandelt de do’s en don’ts als het gaat om de organisatorische aspecten van het vak. En ik ga het hebben over het effect van de inrichting van je praktijk; zowel op jezelf als masseur, maar ook op je cliënt? En waarom het één wel werkt en het ander niet. Ik geef tips over hoe je stress vermindert en ontspanning bevordert in je eigen praktijkruimte met de juiste kleuren, indeling en aankleding. Klik hier voor meer informatie over deze dag.

 

Ervarings- en belevingsplein op de Professionaliseringsdag voor de Ondernemende Coach

Lotsofcolor op de Professionaliseringsdag

Ik sta met Lotsofcolor op het ‘Ervarings- en belevingsplein’ tijdens de 3de editie van de Professionaliseringsdag voor de Ondernemende Coach op 17 april 2015, georganiseerd door Coachloper.

Hét kennis- en netwerkevent waar je ontdekt hoe je meer van je ideale klanten krijgt. Een event dat aansluit bij jouw persoonlijke ondernemerspad. Alle aanwezige experts delen hun kennis en ervaring vanuit passie. Zij gaan concreet met jou en jouw coachbedrijf aan de slag.

Alle informatie over de Professionaliseringsdag voor de ondernemende Coach en hoe je je kunt aanmelden vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *