Ik geloof namelijk dat wanneer we schoonheid, kleur en natuur toevoegen aan onze woon- en werkomgeving, er een mooiere fijnere wereld ontstaat.


Misschien voel jij ook wel een verlangen naar jouw eigen stukje ‘Hemel op aarde’?

Dan ben je hier op de goede plek!

Ik ben Lotte Veldt, 37 jaar en ik help bewuste onderneemsters met het creëren van een stukje ‘Hemel op aarde’ in hun woning, praktijkruimte en werkplek, zodat er een voedingsbodem ontstaat voor het leven van hun zielsmissie.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik gevoelig voor indrukken uit mijn omgeving. Het zorgt ervoor dat ik een fijngevoeligheid heb ontwikkeld voor sfeer, kleur en ruimtebeleving. Klanten noemen mij ook wel sfeercoach. Al vroeg kwam ik erachter dat ik graag mooie dingen maak en creëer. Ik geloof dat de wereld een mooiere en fijnere plek wordt als we ons omringen met schoonheid, natuur, inspiratie en onze eigen fijne sfeer. Je voelt je dan wezenlijk thuis. Er ontstaat ruimte voor jouw talenten en gave, waardoor jij jouw licht kan laten schijnen en jouw zielsmissie kunt gaan leven.

Onze leef-, woon- en werkomgeving is waar we ons dagelijks mee omringen en de voedingsbodem voor dát wat we daadwerkelijk in de wereld willen zetten.

DE NATUUR ALS INSPIRATIEBRON

Ik woon in Haarlem samen met mijn vriend en zoontje van 3 jaar en ik ga graag de natuur in. Mijn favoriete plekken hier in de buurt zijn de Haarlemmer Kweektuin en landgoed Elswout in Overveen. Voor mij zit de natuur vol met grote wonderen die ik vooral in het kleine ontdek. Een ontluikende bloem, de vele groene kleurschakeringen in het bos, een vlinder die voorbij fladdert, dansende libelle’s op het water, de geurende herfstbladeren, zonlicht dat door de bomen schijnt.

De natuur is een grote inspiratiebron voor mijn werk en hoe ik in het leven sta. Me omringen met natuur geeft me een gevoel van thuiskomen en vertrouwen. Alles gebeurt op een eigen tijd en heeft een eigen plek in het geheel. Ik voel me dankbaar voor de schoonheid die de natuur met ons deelt. Stukjes hemel op aarde vind ik daar. Deze sfeer en energie breng ik graag mee naar binnen.

 

MIJN VERHAAL

Al bijna 20 jaar werk ik intensief met kleuren, materialen, vormgeving, inrichting en sfeer. Op mijn 17de startte ik met de opleiding Textielvormgeving aan de Kunstacademie, waarna ik ruim 5 jaar als zelfstandig textielvormgever heb gewerkt. Na een periode van overspannenheid en een zoektocht naar waar ik werkelijk blij van werd, is Lotsofcolor ontstaan in 2012. Sindsdien heb ik vele stukjes hemel op aarde mogen creëren. In woningen maar ook veelal in de zorg en welzijn hoek. Praktijken van coaches, psychologen, logopedisten, therapeuten en huisartsen. Ook mocht ik voor de psychiatrische unit van het AMC een ontwerp maken voor de afdeling Kind & Jeugd en op de dag afdeling een ontwerp voor volwassen patiënten met stemmingstoornissen en depressies. Dankbaar voelt het dat ik op al deze locaties fijne mooie plekken mocht creëren.

MIJN EIGEN STUKJE HEMEL OP AARDE

Ondertussen mocht ik ook mijn eigen stukje ‘Hemel op aarde’ creëren. Eind 2014 kochten we een oude jaren 30 woning. We hebben ons huis grondig verbouwd en opgeknapt met behoud van de vele authentieke details. Het is hier heerlijk vertoeven. Het is een hele fijne plek geworden waarin ik samen met mijn gezin heerlijk kan leven, spelen, eten, rusten, opladen, slapen, werken en bovendien creatief kan bezig zijn op mijn eigen werkplek. Met het creëren van mijn eigen stukje hemel op aarde, besef ik mij des te meer wat een groot effect het heeft op hoe ik in het leven sta. Ik heb de wereld wat moois te bieden en mijn eigen stukje hemel op aarde is hiervoor de voedingsbodem!

‘De hemel is niet langer een plek om over te dromen.

Het is tijd dat we de hemel in ons dagelijks leven integreren’ – Lotte

WAAR IK IN MOCHT GROEIEN

Voor mijzelf ook niet langer een excuus om de woorden ‘Hemel op aarde’ in te slikken of achterwege te laten. Lange tijd vond ik dat best spannend. Bang om niet serieus te worden genomen misschien.. of als zweverig te worden weggezet. Het voelde ergens diep van binnen te kwetsbaar. Het is iets waar ik in moest groeien.

Het moederschap heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Het heeft me nog dichter bij mijn zielsmissie gebracht. Ik voel een mega draagkracht, zit dieper in mijn lichaam en ervaar een zuiver lijntje met de bron. De liefde die ik daarvan uit voel, vang ik graag in mijn creaties. Het is de essentie van wat ik doe. Stukjes hemel op aarde creëren. Niets houdt mij meer tegen. Onzekerheid is weggevallen. Ik voel het in mijn hart. Ik kan niet anders dan dat delen waar mijn hele ‘zijn’ in zit. En ik kan wel zeggen dat dat een heerlijk gevoel is. Want ik creëer niets liever dan stukjes ‘Hemel op aarde’.

De hemel op aarde voelt voor mij als; licht, sprankelend, puur, liefdevol, vredig en blij.

En doordat ik zo visueel ben ingesteld, zie ik daar direct de volgende beelden bij; bloemen, zachte sprankelende kleuren, lichtstralen, kabbelende beekjes, glooiende groene velden, gefilterd zonlicht, eeuwenoude bomen, mensen die plezier maken en met elkaar in verbinding zijn. Daar waar je helemaal in je element bent, vol liefde en waar het veilig is om helemaal puur jezelf te zijn.

Als ik dit gevoel naar het interieur vertaal dan zie ik vriendelijk vormgegeven meubels, verfijnde sprankelende kleuren en unieke accessoires die met liefde gemaakt zijn. Natuurlijk ook bloemen, planten en andere natuurelementen als edelstenen, schelpen, mooie takken of een houten schaal. Ik zie gordijnen die spelen met het zonlicht, magische sfeerhoekjes en zachte fijne materialen. Een plek waar je de liefde en inspiratie voelt stromen. Een stukje ‘Hemel op aarde’!

 

NATUURFOTOGRAFIE

Als je de schoonheid van de natuur ziet, maak je contact met jezelf. 

Ik vind het heerlijk om met mijn camera door de natuur te wandelen en bijzondere composities vast te leggen. Dit is voor mij pure ontspanning. Het geeft nieuwe energie en is echt een manier om mijzelf weer op te laden.

De stukjes hemel op aarde die ik vastleg, breng ik graag naar binnen. Een gedeelte uit mijn collectie natuurfoto’s is dan ook te bestellen via mijn webshop in diverse afmetingen en materialen, zodat je de schoonheid van de natuur ook naar binnen kunt halen in jouw woning, coach-/praktijkruimte en werkplek.

MIJN ZIELSMISSIE

Ik geloof dat wanneer je je omringt met pure schoonheid en jouw eigen sfeer, je in contact komt met jouw pure staat van zijn. Je maakt zo eenvoudig contact met jouw gave en dat wat jij de wereld te bieden hebt.

Door jouw stukje ‘Hemel op aarde te’ creëren ontstaat er een voedingsbodem waarop jij kunt bloeien. Want wanneer je omgeving een weerspiegeling is van jouw ‘ware zijn’, voel je je thuis en sta je in je kracht. Dan kan je jouw gave neerzetten op aarde, je licht laten schijnen en je zielsmissie gaan leven.

Wil je samen met mij jouw eigen stukje ‘Hemel op aarde’ creëren?

Liever eerst even persoonlijk contact om te kijken of we een klik hebben?

Reviews van mijn klanten:

Lotte heeft het talent om te zien wat jou als mens uniek maakt. Ze maakt moeiteloos contact met jouw gave en vertaalt dit prachtig door in jouw woning, praktijk en bedrijfsruimte. Dit doet ze met zoveel liefde, warmte en geduld.
Maaike Jongbloed

Jongbloed Coaching

Lotte is een fijngevoelige vrouw. Ze wist door haar manier van vragen en contact maken verrassend snel te doorgronden wat bij mij en mijn manier van werken past. Lotte nam de tijd om in de ruimte zelf te voelen. Dat gaf mij veel vertrouwen.

Marianne Bles

Psychosociaal therapeut, pedagoog en Kindertolk (methode PresentChild ®)

De aanpak van Lotte is vakkundig, inspirerend en ze voelt wat nodig is. Een absolute aanrader! Neem Lotte als adviseur en je praktijk ziet er uit als een plaatje met jouw eigen sfeer! Succes verzekerd!!

Betsy Koops

Praktijk FeelGood

Jouw magie zit hem in het aardse en de magie samenvoegen op aarde. En dat is voor heel veel mensen nog toveren, wat ze heel graag van je willen leren.

Josje Feller

Vrouw en Passie

Al een tijd geleden kwam ik foto’s van Lotte tegen. Prachtige foto’s van praktijkruimten. Rust, harmonie, smaak, kleur. Ik had een groot vertrouwen dat Lotte precies zou aanvoelen wat ik wilde uitstralen en dat ze kon vertalen wie ik ben en wat ik doe. En dat heeft ze wonderwel gedaan.

Yolanda Wolda

Babybonding & Gelukkig Ouderschap

Het was fijn om met Lotte samen te werken. Lotte kijkt zowel naar de persoon die in een ruimte gaat werken als naar de ruimte zelf. Alles moet kloppen. Ze is daar adviserend en zeker niet opdringerig in. 

Helga van Emmerik

Kindercoachpraktijk Vlinders

Je omringen met pure schoonheid en jouw eigen sfeer geeft ruimte aan jouw zielsmissie.

Vertel mij meer over de Inspiratie-Creatie sessieVertel mij meer over het Hemel op aarde traject
GRATIS STAPPENPLAN
CONTACT & VOLGEN

 

Lotte Veldt

info@lotsofcolor.nl
06 14371237

© Lotsofcolor – Lotte Veldt 2019| Privacyverklaring | Interieur- en natuurfotografie: Lotte Veldt| Portretfotografie: Marjan van Houwelingen