Voel je je regelmatig moe en gestrest? Of herken je bij jezelf wel eens momenten van spanning in je lijf? Heb je soms een onrustig hoofd vol gedachten? Breng dan de natuur naar binnen. Bij voorkeur in de vorm van mooie grote natuurfoto’s. Een paar minuten kijken naar afbeeldingen van de natuur is namelijk al voldoende om stress en pijn te verminderen. Je kunt je er beter door ontspannen. Je voelt je gelukkiger. En.. het geeft je nieuwe energie.

Als je de schoonheid van de natuur ziet, maak je contact met jezelf.
De zachtheid, schoonheid en harmonie die je ervaart in de natuur, is de energie van thuis, de energie van jouw oorsprong, de energie van jouw ziel. Breng natuurfotografie in je interieur en je ervaart jouw eigen stukje hemel op aarde.

Natuurfotografie toevoegen aan je woon-/slaapkamer, werkplek of coach-/praktijkruimte;

◦ Heeft een rustgevend effect. Je bloeddruk daalt, je hartslag gaat omlaag en ontspanning neemt toe.

◦ Je wordt er kalmer en meditatiever van en het zorgt ervoor dat je sneller herstelt van stress.

◦ Heeft een positief effect op je gemoedstoestand. Negatieve emoties vervagen. Je voelt je blijer, meer ontspannen en minder verdrietig.

◦ Werkt inspirerend, is sfeer-verhogend en laat je genieten van schoonheid..

◦ Prikkelt je zintuigen en speelt in op je nieuwsgierigheid.

◦ Geeft energie en zorgt ervoor dat je je kan opladen.

◦ Brengt je in verbinding met jouw intuïtie en zielsmissie.

◦ Laat je jouw stukje hemel ervaren.


Maak de natuur onderdeel van de belevingswereld in je woning, werkplek of coach-/praktijkruimte!

Zelf vind ik het heerlijk om met mijn camera door de natuur te wandelen en bijzondere composities vast te leggen. Dit is voor mij pure ontspanning. De stukjes hemel op aarde die ik vastleg, breng ik graag naar binnen. Een gedeelte uit mijn collectie natuurfoto’s is dan ook te bestellen via mijn webshop in diverse afmetingen en materialen. Je vindt er een ruime keuze natuurfoto’s. Je kunt o.a. kiezen uit de volgende onderwerpen: landschappen, bloemen, planten, wolkenluchten, seizoenen, macro-fotografie etc. Iedere natuurfoto is in diverse materialen en formaten te bestellen.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een passende natuurfoto voor in jouw interieur? Of twijfel je over het formaat en materiaal? Geef me een seintje dan kijk ik graag even met je mee!

Kleurrijke groet,

Lotte

“Volg je gevoel, creëer jouw sfeer”.