Net als in de natuur wisselen de seizoenen zich af in ons leven. We maken een ontwikkeling door en het leven kneedt en vormt ons. Voordat we uitbundig kunnen bloeien gaat er vaak een periode van bezinning en persoonlijke groei aan vooraf. En soms neemt die ontwikkeling een vlucht. Je komt dan opeens tot de ontdekking dat hetgeen waarmee je je omringt niet meer voegt met hoe je je voelt en hoe je nu in het leven staat. De sfeer waarin je vaak vertoeft past je niet meer. Je voelt duidelijk de behoefte om je met iets ander te omringen. Niet omdat de zoveelste trend voorbij komt. Maar omdat er in jou iets wezenlijks veranderd is. Je bent de inrichting van je huidige woning, werkplek of coach-/praktijkruimte letterlijk ontgroeid.

Waar word jij blij van?
Het is dan tijd om te gaan voelen wat er bij je leeft. Waar word je blij van? En wat heb je nu nodig om je helemaal op je plek te voelen? Neem hier echt de tijd voor. Zoek de stilte op en ga bij jezelf te raden waar jij je graag mee omringt. Door vanuit je gevoel bewuste keuzes te maken en te gaan voor datgene wat jouw huidige staat van zijn weerspiegelt, kom je tot een duurzaam en passend interieur.

Alles gaat weer stromen.
Dan creëer je jouw eigen uniek sfeer. En dat betekent dat de energie en inspiratie weer gaan stromen. Je voelt je gedragen en als een vis in het water. Je geniet van de pure schoonheid om je heen. Je ervaart rust, ruimte en helderheid en staat weer in verbinding met je intuïtie. Je komt wezenlijk thuis op jouw plek, op jouw eigen stukje hemel op aarde. En er ontstaat ruimte voor al jouw talenten en inspiratie

Hoe begin je?
Heb je allerlei wensen en ideeën? Of weet je niet waar je moet beginnen met je plannen? Duizelt het je misschien zelfs allemaal een beetje waardoor je niet in beweging komt? Kijk dan eens naar mijn gratis 8-stappenplan. Ik loop graag een stukje met je mee om zo jouw eigen unieke stukje ‘Hemel op aarde te creëren’. Het gratis stappenplan kan je hier downloaden.

Kleurrijke groet,

Lotte

“Volg je gevoel, creëer jouw sfeer”.