HERKEN JE DIT?

Je doet je werk met hart en ziel en je wilt de wereld een stukje mooier maken op jouw manier.

Je wilt je dolgraag omringen met pure schoonheid, rust, helderheid en inspiratie.

En je verlangt naar een eigen fijne plek van waaruit je jouw zielsmissie kunt leven en met de wereld kunt delen.

Maar..

 • Het lukt je niet om die eigen fijne plek voor jezelf te creëren.
 • Je weet niet hoe je het interieur van je woning, werkplek of coach-/praktijkruimte zo kunt inrichten dat het volledig is afgestemd op wie jij ten diepste bent.
 • Je hebt moeite met het vinden en kiezen van de juiste sfeer, indeling, kleuren, materialen, verlichting, raambekleding, vloer, meubels, planten, accessoires etc.
 • En je weet niet hoe je alle ideeën in je hoofd concreet vertaalt naar je interieur, naar jouw eigen fijne stukje hemel op aarde.

Waardoor..

 • Jij je niet volledig in je element voelt in je woning, werkplek of coach-/praktijkruimte.
 • Het je letterlijk en figuurlijk aan ruimte ontbreekt om je werkelijk diep te kunnen ontspannen, tot rust te komen en je energie weer op te laden.
 • Je ruis om je heen ervaart en daardoor minder goed in contact staat met je intuïtie.
 • Jij je niet wezenlijk ‘thuis’ voelt op jouw plek.
 • Je tijd en energie verliest aan het schuiven, rommelen en al je andere verwoede pogingen om je interieur naar wens te maken.
 • Je de energie, inspiratie en creatie niet optimaal voelt stromen.

Ik ga je helpen..


Wat jij nodig hebt is een stukje hemel op aarde.

Waar het stroomt en borrelt en bruist.

Waar je geniet van pure schoonheid om je heen.

Een ruimte waarin jij je helemaal in je element voelt en van waaruit je jouw zielsmissie vleugels geeft.

Ik help je om je eigen stukje hemel op aarde te ontdekken, voelen en creëren.

Ik stem me af op jouw energie, wensen en verlangens.

En samen creëren we tijdens het ‘Hemel op aarde traject’ jouw eigen unieke sfeer in je woning, op je werkplek of in je coach-/praktijkruimte.

Wat levert het ‘Hemel op aarde traject’ je op?

 

 • Je hebt een eigen fijne plek die jou in je kracht zet.

 • Je voelt je wezenlijk thuis in de ruimtes waarin je leeft, woont en werkt.

 • Je omringt je met voedende pure schoonheid.

 • Je kunt je volledig onderdompelen in jouw eigen unieke sfeer.

 • Je energie en inspiratie gaan weer stromen.

 • Je ervaart rust en ruimte om je heen.

 • Je voelt weer verbinding met je intuïtie en zielsmissie.

 • Je hebt eindelijk die sfeervolle, unieke ruimte die volledig is afgestemd op wie jij ten diepste bent!

Wil jij ook jouw eigen stukje 'Hemel op aarde'?

Vraag dan hier een gratis Inspiratie Call aan.

We kijken of we een klik hebben en zoomen in op jouw wensen en verlangens zijn. Ook stemmen we af welk ‘Hemel op aarde’ traject op dit moment het beste bij jou past; brons, zilver of goud.

Plan een gratis Inspiratie Call

Het advies van Lotte is voor ons enorm waardevol! We hebben onze woonkamer helemaal veranderd en met haar hulp lukte het om alle losse elementen tot een mooi en kloppend geheeld te krijgen.

Dit was niet de eerste keer dat Lotte mij adviseerde, want eerder heb ik dank zij haar advies een prettige en sfeervolle praktijkruimte gecreëerd. Lotte kan zich heel goed inleven in onze vraag en zo een advies geven dat op ons afgestemd is. Het resultaat is een mooie, lichte leefruimte waarin we ons echt thuis voelen. Onze dank is GROOT!

Brecht Rutgers van der Loeff

Al een tijd geleden kwam ik foto’s van Lotte tegen. Prachtige foto’s van praktijkruimten. Rust, harmonie, smaak, kleur. Ik was ervan onder de indruk en dacht, zodra ik ga verhuizen naar een andere locatie neem ik met haar contact op en laat haar mijn praktijk inrichten. Dat was ook het eerste dat ik deed nadat ik mijn nieuwe ruimte had. Ik had een groot vertrouwen dat Lotte precies zou aanvoelen wat ik wilde uitstralen en dat ze kon vertalen wie ik ben en wat ik doe. En dat heeft ze wonderwel gedaan. Ze is een hele dag gekomen om samen te praten, te kijken, te denken, voelen en overleggen. Los van dat het een hele fijne en gezellige dag was, heb ik daar al zoveel van geleerd.

Ik wilde dat mijn praktijk een plek is waar ouders liefde, aandacht en betrokkenheid kunnen voelen. Weer even tot rust komen en zich gezien voelen. Waar harmonie is. Zich omringd voelen ook door schoonheid. Maar zelf had ik geen idee hoe ik dat kon ‘vertalen’. Ik wilde zelf heel graag mijn eigen canvassen gebruiken en hoopte dat Lotte die mooi genoeg vond om als uitgangspunt te nemen. En dat vond ze gelukkig. Ze heeft de foto’s gebruikt en de sfeer helemaal doorgetrokken mijn hele kamer in zodat alles in harmonie is. Met kleuren en meubels gespeeld op een manier die ik nooit zomaar gedurfd zou hebben.

Wat ik ook geweldig vond is dat ze haar ideeën direct concreet vertaalde. Meubels wist te zoeken zodat ik aan het eind van de dag meteen kon bestellen. Wonderbaarlijk precies passend bij het onbestemde beeld dat ik in mijn hoofd had over mijn praktijk.

Grappig was dat de schilder eerst twijfelde over de verf en kleuren die ik op advies van Lotte op de muren wilde. Maar na afloop toen alles geschilderd was zei ‘wouw deze kleuren ga ik ook nemen in mijn huis. Wat een warme uitstraling!’.

Tot op het laatst heeft Lotte nog mee gekeken met de foto’s. Had ze nog tips hoe ik het rustiger kon maken. Ook die eindzorg vond ik heel fijn.

Ik ben dolgelukkig met mijn praktijkruimte. Het past. Iedere keer dat ik binnen loop voel ik de rust. Geniet ik van de kleuren. De mooiste complimenten komen van de ouders. Ik hoor dagelijks dat ze de sfeer zo mooi en fijn vinden. Ook van de vaders. Terwijl de kleuren toch best vrouwelijk zijn.

Yolanda Wolda

Babybonding & Gelukkig Ouderschap

Wat was het een plezier om met je samen te werken. Mijn praktijk is echt fantastisch geworden en een heel fijne plek om te werken. Ook van mijn cliënten krijg ik nog steeds veel positieve reacties. Ze voelen zich er meteen thuis en op hun gemak. Ik ben heel blij dat ik de hulp van Lotte heb ingeschakeld, zo is iedere dag opnieuw een feestje!

Marja Brunt

Praktijk Con Moto

Ik heb inmiddels twee keer de hulp van Lotte ingeroepen. Eén keer voor mijn praktijkruimte en één keer voor mijn huis. En ik zou het zo weer doen!

Mijn praktijkruimte is aan huis in een mooi, sfeervol, oud pand. Ik wilde zorgen dat de praktijkruimte weergaf waar ik met mijn bedrijf voor sta, dat elementen van de ‘healing environment’ er in verwerkt waren én dat de sfeer van het huis behouden bleef. Ook de inrichting en de kleuren van de rest van het huis moesten passen bij ons als bewoners én bij het karakteristieke huis. Dat is Lotte helemaal toevertrouwd. Zij heeft veel verstand van zaken en ze gaat op zoek naar de stijl die bij jou past en die goed voelt voor jou. Ze doet dat op een rustige, vriendelijke en integere manier. Zo zijn wij bijvoorbeeld dol op Azië, waar we enige tijd hebben gewoond. Lotte is er in geslaagd ook dat element in het interieur te verwerken. 

Mijn praktijkruimte is nu een heerlijke plek om te werken. Voor mijzelf en mijn klanten. 
En ons huis is helemaal ‘wij’. Het is warm, gezellig, ‘origineel’ en voelt echt als thuis.

Marga Gooren

Aqua & Lime Health Coaching

Lotte heeft het talent om te zien wat jou als mens uniek maakt. Ze maakt moeiteloos contact met jouw gave en vertaalt dit prachtig door in jouw woning, praktijk en bedrijfsruimte. Dit doet ze met zoveel liefde, warmte en geduld.
Deze zachte karaktereigenschappen combineert ze met daadkracht en efficiëntie. Met als eindresultaat een ruimte waarin jouw missie vorm heeft gekregen. Een plek waar je je als een vis in het water voelt!
Maaike Jongbloed

Jongbloed Coaching

Al een tijd worstelde ik met de inrichting van mijn praktijkruimte. Het betreft namelijk een lange, smalle ruimte. Bij “toeval” kwam ik op Lotte’s website terecht. Al snel heb ik toen een afspraak gemaakt. Wat een fijne ontmoeting was dat. Ik denk er met veel plezier aan terug.

Lotte is een fijngevoelige vrouw. Ze wist door haar manier van vragen en contact maken verrassend snel te doorgronden wat bij mij en mijn manier van werken past. Haar opmerking hoe belangrijk het is dat ik mij als therapeut zelf ook prettig moet voelen in de kamer heeft me erg geholpen en doet dat nog. Daarnaast nam ze de tijd om in de ruimte zelf te voelen. Dat gaf mij veel vertrouwen. Lotte heeft daarbij veel kennis van ruimtegebruik, materialen, kleuren en het effect hiervan op zowel cliënt als therapeut. Het feit dat ze heel concrete tips geeft, maakte de uitvoering gemakkelijk voor me.

Inmiddels heb ik haar adviezen vrijwel volledig overgenomen en ik ben heel blij met het resultaat. Wat een verschil qua sfeer! Dat beamen de mensen om mij heen ook. De kamer oogt ruimer en warmer en past echt bij mij. Ik ben er trots op!

Marianne Bles

Psychosociaal therapeut, pedagoog en Kindertolk (methode PresentChild ®)

Jouw magie zit hem in het aardse en de magie samenvoegen op aarde. En dat is voor heel veel mensen nog toveren, wat ze heel graag van je willen leren.

Josje Feller

Ik heb nu een geweldig sfeervolle prettig praktijkruimte waarover ik veel complimenten krijg. Lotte maakt prachtige natuurfoto’s waarvan ik er trots een in groot formaat in de praktijk heb hangen als eye-catcher. De natuurfoto geeft sfeer en ook ontspanning. Ik krijg er tot nu toe alleen maar hele enthousiaste reacties op.

Lotte is behalve heel prettig en warm ook heel deskundig en voegt op prettige wijze in en levert snel wat is afgesproken. Ik kreeg een document met hierin beschreven wat we hebben besproken en welke keuzes zijn gemaakt. Een ideale leidraad om vervolgens alle onderdelen vorm te kunnen geven. Het samenwerken met Lotte levert op dat ik meer gedurfd een kleurkeuze heb gedaan dan ik mogelijk anders had gekozen, in korte tijd zonder missers allerlei keuzes kon maken en dus veel geld en tijd heb bespaard met verkeerde keuzes en retour brengen en/of werkzaamheden overnieuw doen. Het is het bedrag wat Lotte hiervoor vraagt dubbel en dwars waard. Zonder mijn eigen netwerk onnodig hiermee te belasten ben ik geheel zelfstandig maar wel heel goed ondersteunt tot een hele mooie inrichtingskeuze gekomen.

Kortom ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Mocht ik ooit een andere ruimte gaan betrekken weet ik je weer te vinden Lotte. Veel dank voor de zeer plezierige samenwerking!’

Lia Hoetjes

Praktijk Lia Hoetjes

Ik ben erg blij met de look&feel van mijn huisartsenpraktijk en ik geniet er, ook na een jaar er nu te werken, nog elke dag van. Het is een mooie, rustige, frisse praktijk geworden waarin ik, maar zeker ook mijn medewerkers en de patiënten, zich prettig voelen. Ik heb echt geluk gehad dat iemand mij tipte over jou!

Janneke van der Holst

Huisartspraktijk Van der Holst

Het was fijn om met Lotte samen te werken. Lotte kijkt zowel naar de persoon die in een ruimte gaat werken als naar de ruimte zelf. Alles moet kloppen. Ze is daar adviserend en zeker niet opdringerig in. Ik ben erg blij met het eindresultaat, vooral de natuurfoto (prachtige bloem gefotografeerd door Lotte) boven mijn bank is een echte eye-catcher. Het laat de hele kamer stralen! Ik krijg alleen maar positieve opmerkingen. Mede dankzij Lotte!

Helga van Emmerik

Kindercoachpraktijk Vlinders

Na 10 jaar werken in dezelfde praktijkruimte was ik toe aan een nieuwe inspirerende omgeving. Een ruimte die zowel voor mij als therapeut als voor de cliënt een veilig en goed gevoel moest geven. En dat is het geworden, dankzij…………..Lotte!

Lotte weet waar ze het over heeft, kijkt praktisch naar de ruimte en naar de opdrachtgever als persoon. En het resultaat mag er zijn: de praktijk oogt ruimtelijk, professioneel, rustgevend en werkt ondersteunend bij de behandeling. Ik werkte al met veel plezier, maar nu helemaal. Een aanrader!

Els Verdonk

Aromatherapie Els Verdonk

‘Ik kon mijn draai niet echt vinden in mijn nieuwe praktijk. Geen kleur, geen sfeer. Ik werkte in een koele kamer terwijl ik op zoek was naar een warme en rustige ruimte waarbij elke cliënt zich prettig zou voelen, een warm welkom zou krijgen. Heb gezocht en gevonden. Afspraak met Lotte gemaakt en ze kwam naar het hoge Noorden.

Het advies van Lotte was HET begin van een praktijkruimte met sfeer. Tot in de details heeft ze meegedacht. Het resultaat is een rustige, warme, harmonieuze ruimte met mijn eigen sfeer. Ik geniet nu al een aantal jaren van mijn stukje hemel op aarde! En ik ben er nog steeds heel blij mee!! Het was de beste keuze ever om Lotte uit te nodigen! Een aanrader voor iedereen die dagelijks in een ruimte staat waar het belangrijk is dat jij jezelf helemaal top voelt!
Zelf werk ik nu met meer zelfvertrouwen in mijn praktijk wat zeer zeker invloed heeft op mijn cliënten. De aanpak van Lotte is vakkundig, inspirerend en ze voelt wat nodig is. Neem Lotte als adviseur en je praktijk ziet er uit als een plaatje met jouw eigen sfeer! Succes verzekerd!!

Betsy Koops

Praktijk FeelGood


Ik ben Lotte, sfeercoach, interieurstylist en ik creëer stukjes ‘Hemel op aarde’.

Ik help bewuste onderneemsters met het vinden en creëren van een eigen unieke sfeer in hun woning, coach-/praktijkruimte en werkplek.

Door je te omringen met pure schoonheid kom je in contact met jouw pure staat van ‘zijn’. Je voelt je wezenlijk ‘thuis’ op jouw plek. Je kunt hier diep ontspannen en voelt de energie en inspiratie stromen. Er ontstaat een voedingsbodem waarop je kunt bloeien. Zo geef je ruimte aan jouw zielsmissie en kan je je licht laten schijnen.

Jouw ‘Hemel op aarde’ creëren brengt liefde, licht en verbinding. Zo maken we de wereld samen een stukje mooier!

Interesse?
GRATIS STAPPENPLAN
CONTACT & VOLGEN

 

Lotte Veldt

info@lotsofcolor.nl
06 14371237

© Lotsofcolor – Lotte Veldt 2019| Privacyverklaring | Interieur- en natuurfotografie: Lotte Veldt| Portretfotografie: Marjan van Houwelingen