Een interieuradvies voor je praktijkruimte en wachtkamer.

Ik help je graag bij het realiseren van een sfeervolle en professionele praktijkinrichting.

Een omgeving die erop gericht is stress te verminderen en ontspanning te bevorderen, zodat je dagelijks met plezier en energie aan het werk gaat, behandelresultaten verbeteren en je met een unieke beleving die is afgestemd op jou en jouw diensten gemakkelijk nieuwe cliënten aantrekt.

A6.indd

Wat mag je van dit advies verwachten en wat zijn de resultaten?

Tijdens een interieuradvies op locatie bij jou in de praktijk:
◦ Luister ik naar jouw persoonlijke wensen over kleur, vorm, sfeer en indeling.
◦ Creëren we voor jou een plezierige en aangename werkplek.
◦ Zorgen we ervoor dat je met een sfeervolle en professionele praktijkinrichting een goede 1ste indruk maakt bij je cliënten.
◦ Kijken we welke kleuren psychologisch gezien passen bij je vakgebied, specialisatie en je doelgroep.
◦ Help ik je met kiezen uit diverse kleurenwaaiers, geschikte raambekleding, vloer, meubels en inspiratiemateriaal voor aan de wand.
◦ Vertel ik je welke elementen stress wegnemen en ontspanning bevorderen.
◦ Laat ik je zien hoe je op een positieve manier invloed uitoefent op de gemoedstoestand van jou en je cliënten.
◦ Zorgen we voor een praktische en functionele indeling en een optimale ruimtebeleving.
◦ Realiseren we een unieke sfeer en een positieve beleving.

 Zodat:                                                     
◦ Je praktijk een sfeervolle en professionele uitstraling krijgt, je praktijk is tenslotte je visitekaartje.
◦ De kwaliteit en deskundigheid van jou als coach, therapeut of arts overeenkomen met de uitstraling van je praktijk.
◦ Je iedere dag met plezier en vol energie aan het werk gaat in een inspirerende omgeving.
◦ Je bijdraagt aan het welzijn van je cliënten, waardoor de behandelingsresultaten verbeteren.
◦ Cliënten zich welkom voelen in je praktijk en kunnen ontspannen.
◦ Jij je onderscheidt met een positieve 1ste indruk en een unieke beleving, zodat cliënten graag bij je terugkomen en hun prettige ervaring zullen delen met familie en vrienden wat potentiële cliënten nieuwsgierig maakt en aantrekt.

Hier vind je een selectie foto’s van projecten van Lotsofcolor.

Wat anderen zeggen over de samenwerking met Lotsofcolor:

‘Na 10 jaar werken in dezelfde praktijkruimte was ik toe aan een nieuwe inspirerende omgeving. Een ruimte die zowel voor mij als therapeut als voor de cliënt een veilig en goed gevoel moest geven. En dat is het geworden, dankzij…………..Lotte! Lotte weet waar ze het over heeft, kijkt praktisch naar de ruimte en naar de opdrachtgever als persoon. En het resultaat mag er zijn: de praktijk oogt ruimtelijk, professioneel, rustgevend en werkt ondersteunend bij de behandeling. Ik werkte al met veel plezier, maar nu helemaal. Een aanrader!’
Els Verdonk – Aromatherapie Els Verdonk

‘Lotte heeft mij geweldig geholpen en geïnspireerd bij het kiezen van de kleuren van mijn praktijkruimte. Het pistache-groen op een van de wanden past perfect bij de sfeer van het pand uit begin 20e eeuw en bij de glas-in-lood-ramen. Daarnaast helpt groen mee aan het creëren van een “healing environment” waar mijn cliënten op een veilige, ontspannen manier kunnen werken aan hun gezondheid en geluk. Lotte heeft precies aangevoeld wat past in deze ruimte!’
Marga Gooren Aqua & Lime Health Coaching speciaal voor vrouwelijke artsen

Het advies van Lotte kwam als geroepen. Ik ben met mijn praktijk voor therapie en relatietherapie net verhuist naar nieuwe praktijkruimte in Leiden. In basis hadden we het ingericht en kleuren gekozen. Toch voelde de ruimte nog niet af en Lotte heeft me enorm geholpen om alle losse eindjes met elkaar te verbinden. Het resultaat is een fijne, rustgevende plek, die harmonie uitstraalt. De aanpak van Lotte is vakkundig, afgestemd, praktisch en verfrissend. Echt een aanrader om Lotte om advies te vragen!
Brecht Rutgers van der Loeff Psychosociaal therapeut

‘Het was fijn om met Lotte samen te werken. Er waren nog wat kleine dingen waar ik over twijfelde voor mijn nieuwe praktijkruimte, maar ze heeft er een goede kijk op. Lotte kijkt zowel naar de persoon die in een ruimte gaat werken als naar de ruimte zelf. Alles moet kloppen. Ze is daar adviserend en zeker niet opdringerig in. Ik ben erg blij met het eindresultaat, vooral de natuurfoto (prachtige bloem) boven mijn bank is een echte eye-catcher. Het laat de hele kamer stralen! Ik krijg alleen maar positieve opmerkingen. Mede dankzij Lotte!’
Helga van Emmerik – Kindercoachpraktijk Vlinders

‘Ik kon mijn draai niet echt vinden in mijn nieuwe praktijk. Geen kleur, geen sfeer. Ik werkte in een koele kamer terwijl ik op zoek was naar een warme en rustige ruimte waarbij elke cliënt zich prettig zou voelen, een warm welkom zou krijgen. Heb gezocht en gevonden. Afspraak met Lotte gemaakt en ze kwam naar het hoge Noorden.
Het advies van Lotte was HET begin van een praktijkruimte met sfeer. Tot in de details heeft ze meegedacht. Het resultaat is een rustige, warme, harmonieuze ruimte met mijn eigen sfeer.
Zelf werk ik nu met meer zelfvertrouwen in mijn praktijk wat zeer zeker invloed heeft op mijn cliënten. De aanpak van Lotte is vakkundig, inspirerend en ze voelt wat nodig is. Een absolute aanrader! Neem Lotte als adviseur en je praktijk ziet er uit als een plaatje met jouw eigen sfeer! Succes verzekerd!!’
Betsy Koops – FeelGood Praktijk voor Shiatsu-therapie en Massage

Om een afspraak te maken voor een interieuradvies bel je naar 06 14371237 of stuur je een mail naar info@lotsofcolor.nl ik neem dan binnen 1 werkdag contact met je op om de afspraak in te plannen.


Of vul onderstaand contactformulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht