‘5-stappenplan om je ideale praktijkinrichting te realiseren’


Dit GRATIS E-BOOK is speciaal geschreven voor coaches, therapeuten en zelfstandigen in aanverwante dienstverlenende beroepen met een praktijk- en of wachtruimte die;

• Hun cliënten graag willen ontvangen in een sfeervolle en professioneel ingerichte praktijk waarmee ze zich onderscheiden in de markt.
• Een positief imago willen, zodat er een duidelijke overeenkomst is tussen de uitstraling van de praktijk en de kwaliteit en deskundigheid die ze te bieden hebben aan hun cliënten.
• Dagelijks met energie en plezier in een prettige omgeving willen werken die hun ondersteunt in hun werk, zodat ze zich goed voelen en voldoening en energie uit hun werk halen.
• Met een prettige sfeer, de juiste kleuren en vormen, passende materialen en natuurbeelden willen bijdragen aan het welzijn van hun cliënten zodat de behandelingsresultaten verbeteren.
• Een positieve beleving willen creëren in hun praktijk zodat cliënten zich welkom voelen, graag terugkomen en hun prettige ervaring zullen delen, wat potentiële cliënten nieuwsgierig maakt en aantrekt.
e-book-lotsofcolor-logo-1000px-WidgetSite

Download GRATIS E-BOOK

 


Als je dit e-book gelezen hebt:

• Weet je hoe je je praktijkruimte inspirerend en aantrekkelijk maakt voor je cliënten en voor jezelf.
• Ben je je bewust geworden van de invloed die kleuren, vormen, materialen, natuurbeelden en de inrichting van je praktijkruimte hebben op het welzijn van jou en je cliënten.
• Weet je welke elementen stress verminderen en ontspanning bevorderen.
• Heb je begrepen dat een unieke praktijkruimte die afgestemd is op je doelgroep belangrijk is om je te onderscheiden in de markt.
• Weet je hoe je een optimale ruimtebeleving en een praktische indeling bereikt in je praktijk- en wachtruimte.
• Heb je ervaren welke elementen een belangrijke rol spelen bij de 3d-beleving en een goede 1ste indruk van je praktijk, zodat je met je praktijkinrichting een goed visitekaartje afgeeft en voldoende cliënten aantrekt.

Wat zeggen anderen over het e-book?

‘Na het lezen van dit e-book besef ik pas echt hoe belangrijk de uitstraling van mijn praktijkruimte is voor mijn klanten en mijzelf. Gelukkig geeft Lotte gerichte tips om daar iets mee te doen.’
Anne-Marie Gooren – ‘Word een Stralende Moeder’ coach

‘Het boek is heel inspirerend. Ik heb meteen een aantal kleine dingen veranderd die best een groot effect hebben.’
Marijke van Geest – Geestkracht / Mindfulness Westland

‘Wat fijn om een e-book te lezen van een andere specialist op een vergelijkbaar gebied. Ik richt mij op horeca en retail en hoe we een gastvrijere omgeving kunnen creëren, maar Lotte haar praktische benadering voor de artsen, therapeuten en coaches helpt mij ook om onze dienst te verbeteren en te blijven innoveren!
Wenda Kielstra – Consumatics, klantbeleving horeca en retail

‘Wat een goed e-book! Prettig leesbaar, helder en inspirerend. Kan alleen maar uit de hand van een kleurrijk persoon komen.’
Karin Dols – Voelstream, non- verbale communicatie InZicht

‘Thx voor je e-book. Interessant en een aanrader. Eerste indruk, kracht van kleur, natuurfoto’s en kunst als inspiratie voor je praktijk, Top!
Lucinda Hecbert – De Prinsentoren, Training & Coaching

 

Download GRATIS E-BOOK